Visie

20170110_kcl_header_gradient_03.jpg
 

'Een gepersonaliseerde en actieve aanpak moet ervoor zorgen dat mijn patiënten hun lichaam correct leren bewegen en op die manier pijn- en blessurevrij kunnen blijven.'

Gezien we momenteel in een maatschappij leven waarbij de impact van bewegen steeds belangrijker wordt, is het dan ook de bedoeling dat we bij de revalidatie een actieve aanpak hanteren.

Zelf ben ik een actieve sporter en ook daar voel ik telkens weer hoe belangrijk het is om je lichaam correct te leren bewegen om pijn- en blessurevrij te blijven. Dit wil ik dan ook doortrekken in het behandelproces van mijn patiënten. De 4 jaar ervaring die ik heb opgedaan bij Lieven Maesschalck (Move To Cure Antwerpen) heeft mijn visie omtrent het belang van die actieve component binnen de revalidatie nog versterkt.

Iedere persoon die langskomt in mijn praktijk is uniek en dit vergt een gepersonaliseerde aanpak. Dit zowel op vlak van intensiteit als moeilijkheid van de verschillende oefeningen. Of je nu last hebt van je nek na lange dagen achter de computer of je spieren zijn overbelast na de zoveelste looptraining van die week, we streven ernaar om voor iedereen de juiste behandeltechnieken te voorzien.

Ik volg de nieuwste innovaties en evoluties op het gebied van kinesitherapie en conditietraining op de voet. Door het bijwonen van verschillende bijscholingen zorg ik ervoor dat jullie telkens een nieuwe uitdaging te wachten staat.

Gilles De Sutter, zaakvoerder Kine Center Loppem