Coronavirus - teleconsult

Het coronavirus beheerst momenteel onze samenleving. Ook Kine Center Loppem was genoodzaakt om de consultaties tijdelijk op te schorten om fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden. Dit doen we omdat we de gezondheid van onze patiënten op de eerste plaat stellen en het risico op besmetting minimaliseren.

Maar daarnaast blijven we natuurlijk nog steeds zorgverleners en blijft het onze taak om onze patiënten te hepen waar nodig. Dus we blijven zeker en vast beschikbaar voor jullie in de hoogstnodige gevallen. We hebben alvast de meeste patiënten van een oefenschema voorzien, maar heb je vragen of heb je meer last, aarzel niet om ons te contacteren via mail of het gsm-nummer van onze therapeuten.

Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om de behandeling verder te zetten met videoconsult.
Om de continuïteit van de kinesitherapeutische zorg en het stabiliseren of verbeteren van de gezondheidstoestand van de patiënt te garanderen, zijn een video- en telefonisch consult gedurende de coronacrisis zeker aangewezen.

De overheid heeft 2 vormen van prestaties voorzien die attesteerbaar zijn met de respectievelijke pseudocodes, belangrijk om te weten hierbij is dat de patiënt geen remgeld dient te betalen.


Aarzel dus niet om contact op te nemen met jullie therapeut om de mogelijkheden allemaal te bespreken.

Gilles De Sutter