Nieuwe collega's in het team

Vanaf september starten er 2 nieuwe collega’s bij Kine Center Loppem
Eline Vermeulen en Sofie Musschoot vervangen Liivia en Sara die op zichzelf beginnen.
We wensen hun alvast veel succes en zijn dankbaar voor het enthousiasme en de kennis die ze aan het team hebben toegevoegd!


foto eline.jpg

Eline Vermeulen is onze nieuwe kinesitherapeute, zij is afkomstig uit Beernem en zal halftijds starten. Dit in combinatie met de opleiding manuele therapie die ze zal volgen en haar werk in een 2de praktijk.

foto sofie.jpg

Sofie Musschoot is onze nieuwe personal coach en zal jullie helpen om jullie conditie te onderhouden en te verbeteren.
Als Bachelor lichamelijke opvoeding (afstudeerrichting fitness en welness) en Trainer B individuele fitness is zij als geen ander geplaatst om dit op een leuke en onderbouwde manier te gaan doen. Zij zal zich toeleggen op small group training, individuele/duo personal coachings, start to run en bootcamps. De komende weken zul je hier alvast de nodige info over doorkrijgen!

Welkom in het team, dames!

Gilles De Sutter